L’associació Grup de Joves La Pedra Fita ha presentat un projecte a l’Obra Social de Caixa de Tarragona, de la convocatòria “tuajudes 2008, a fi de demanar la seva col·laboració en el projecte de la construcció d’una parella de gegants i l’obtenció de les gralles i tambors. Enguany els clients de Caixa de Tarragona, mitjançant el seu vot, són els qui decidiran a quins projectes s’atorgarà l’import d’Obra Social d’aquesta entitat.

La construcció dels gegants es basa en una geganta i en un gegant. És un projecte que s’està portant a terme amb l’ajuda de l’associació de dones i la de jubilats, que confeccionaran els vestits. A més, s’estan organitzant dos cursos, un de timbal i un de gralla, instruments que acompanyaran els gegants a les cercaviles.

El grup de joves estem molt il·lusionats en aquest projecte perquè creiem que té una gran importància cultural i tradicional per al nostre municipi, ja que els gegants passaran a ser patrimoni cultural de Botarell.

Per tal d’aconseguir el màxim suport demanem la col·laboració de tots aquells que siguin titulars d’una LLIBRETA PREFERENT de CAIXA TARRAGONA i els hi interessi recolzar el nostre projecte mitjançant el vot per al:

Codi de Votació / Projecte: 429

Podeu votar de dues maneres:

1. Des del web: www.tuajudes.com, en l’apartat Projectes 2008 de l’oficina 24hores de Caixa Tarragona.

2. Des de la vostra oficina de Caixa Tarragona, completant la butlleta de votació que trobareu a les oficines de Caixa Tarragona i dipositant-la a l’urna “Tu ajudes 2008”

Quants més punts tinguem, més possibilitats tindrem per poder realitzar el projecte.

La votació va començar el passat 1 de març i finalitza el 30 d’abril.

Si pot ser, ens encantaria que ens donguéssiu el vostre vot. Si voleu, també ens faria molta il·lusió que ens deixéssiu un comentari en aquesta entrada.

Sigui com sigui, moltes gràcies a tots!