He rebut una queixa per haver citat noms propis en aquesta pàgina. Sembla ser que la queixa m’ha arribat a través de, com a mínim, dos intermediaris. La voluntat d’aquesta pàgina no és crear polèmica ni molestar a ningú, simplement informar del que passa a Botarell i/o en el seu ecosistema, ja sigui bo o dolent.

Per això, si algú se sent molestat per alguna publicació (pels motius que sigui), només cal que es posi en contacte directament amb mi (Isaac Roca), personalment o bé mitjançant l’adreça info@botarell.com.  Així, si es tracta d’un error, intentaré corregir-lo; si la informació està poc contrastada, afegiré els matisos necessaris; també esborraré insults, mentides… el que calgui. Naturalment, sempre en pro de la veracitat de la informació i de la dignitat de les persones.

Respecte a la queixa per escriure els noms, he de dir que tots els noms citats en aquest bloc han estat publicats prèviament pel Diari de Tarragona. Jo m’he limitat a resumir i citar parts del contingut de les cartes publicades en el mateix. De totes maneres, i per tal d’evitar conflictes i ferir susceptibilitats, a partir d’ara els noms propis els citaré amb les inicials.