Com molts ja sabeu, alguns veïns de Botarell hem decidit tirar endavant la organització d’una consulta popular sobre la independència prevista inicialment el 25 d’abril, però degut a l’escassa resposta ciutadana no sabem si podrà ser ni quan.

S’han fet els primers passos per a la constitució de la comissió que ho ha d’organitzar. Fins al moment hem obtingut el recolzament de les associacions de jubilats, de dones i el F.C. Botarell. També tenim preparada una moció de suport per presentar-la a l’Ajuntament amb la previsió que sigui acceptada. Hem creat un bloc i un compte al Facebook per tal de mobilitzar els botarellencs i botarellenques. Som conscients que potser no hem arribat a tothom.

Aquest és un procés sense precedents al món, que ha enlluernat els observadors internacionals. El dia de demà, quan els nostres fills ho estudiïn als llibres d’història, nosaltres podrem dir: “Jo hi vaig treballar”. No us sembla aquest un bon motiu per apuntar-vos?

Per tot això, abans de tirar endavant amb tot el procés i la feina que suposa, us demanem directament a cadascun de vosaltres que us apunteu i us impliqueu com a col·laboradors. Si no som suficients, res d’això serà possible.

Si us hi adheriu, podeu fer-nos arribar un missatge per correu electrònic a botarelldecideix@gmail.com, un SMS o trucada al mòbil 608 144 252 o bé omplir el formulari corresponent al bloc botarelldecideix.blogspot.com.