Botarell arrasa a Montbrió

El passat cap de setmana es van disputar les 24h de Futbol Sala a Montbrió del Camp i l’equip de Botarell, el FC Botarell, va quedar en primer lloc. També va obtenir el premi d’equip més golejador així com els trofeus individuals de porter menys golejat (Guillem Revull), màxim golejador (Marc Masip) i millor jugador (Víctor Roca).

Podeu veure fotos de les 24h al Facebook

botarell.com al Facebook

Com potser us haureu fixat que a la columna de la dreta de botarell.com hi apareix quadre del Facebook. Això és perquè, veient el nombre creixent de botarellencs que s’han registrat a aquesta coneguda xarxa social, botarell.com també hi ha obert una pàgina.

La idea és que la pàgina sigui un lloc de trobada, de participació i de debat, on qui vulgui es pugui informar dels esdeveniments que es duen a terme al poble, veure’n i col·laborar amb fotografies, vídeos, opinions…

Us agrairïem que us afegíssiu com a “admiradors” o “fans”, així com que enviéssiu invitacions als vostres amics del poble (o de la comarca!).

Fotos del 50 aniversari de la Lolita (per fi!)

Per fi he acabat les fotos de la festa d’aniversari de la Lolita que es va fer al castell. Podeu veure’n un “resum” a la pàgina de botarell.com al Facebook, però si voleu veure-les totes i més informació sobre còpies en paper o CD, haureu d’afegir-me com a amistat: el meu perfil és a facebook.com/siknus.